Site icon FOKUS ІНФО

Молитви Кіпріану та Устиння: найсильніші

У житті людини іноді настають періоди, коли невдачі та неприємності сиплються, як із рогу достатку, а кінця «чорній смузі» у житті не видно. Багато хто вважає, що причиною цього може стати чаклунство недобрих людей, захиститися від яких допоможе регулярне відвідування храму та молитва Кіпріану та Устиння. Сама церква, визнаючи наявність чаклунства, не схвалює звернення до чаклунів.

День пам’яті: 15 жовтня

З життєпису святих Кіпріана та Устиньї

Захиститись від чаклунства можна, якщо посилено молитися. Підтвердженням цього є приклад із житія мучениці Устиньї. Вона хотіла позбутися нав’язливих залицянь свого шанувальника Аглаїда, який звернувся за допомогою чаклуна і служителя диявола Кіпріана. Щоб покарати незговірливу дівчину, він наслав за допомогою чарівництва та зв’язку з дияволом епідемію до будинку та міста, де вона жила. Від неї Устиння допомогла всіх позбавити шалена молитва Господу. Дізнавшись про це, Кіпріан зрікся бісівської допомоги, покаявся, прийняв християнство, а під час гонінь прийняв разом з Устинею мученицьку смерть.

Тепер, у своєму Небесному житті, вони обоє допомагають позбутися тих, хто просить від псування, пристріту недобрих людей, впливу бісів. Слова молитви святим Кіпріану та Іустіньї обов’язково будуть почуті, особливо, якщо становище вкрай тривожне.

Про те, що чаклуни можуть принести своєю ворожбою чимало бід відомо давно. Захиститися від їхньої руйнівної дії допоможе молитва Кіпріану та Устиння від чаклунства. Вплив чаклунства і псування може виявлятися в різних формах. Наслідками їхнього негативного впливу можуть стати невдачі на службі, в особистому житті, втрати, серйозні хвороби, у тому числі – душевні, коли біси долають постраждалого.

Тексти сильних молитов Кіпріану та Устиння від псування

Тропар, глас 4

І нравом причастник,/ і престолом намісник апостолом бувши,/ діяння знайшов еси, Богодухненний,/ у видінні схід:/ цього ради, слово правди виправляючи,/ і віри радіє приане,/ молі Христа Бога/ / врятуватися душам нашим.

Переклад: І звичаям Апостольським співучасником, і престолу їх спадкоємцем ставши, ділами ти, Богодухновий, сходження до споглядання досяг; тому слово істини право проголошуючи, ти за віру постраждав до крові, священномученик Кіпріан, клопотай перед Христом Богом про спасіння душ наших.

Кондак, глас 1

Від мистецтва чарівного звернувся, Богомудре,/ до пізнання Божественного,/ показався еси міру лікар наймудріший,/ зцілення даруючи тим, хто шанує тебе, Кипріане з Юстиною:/ з нею молися Чоловіку

Переклад: Від ремесла чарівного звернувся, Богомудрий, до пізнання Божественного, з’явився світові як лікар наймудріший, зцілення даруючи шануючим тебе, Кіпріан з Юстиною, з нею ж молися Людинолюбцю Владиці про спасіння душ наших.

Молитва священномученику Кіпріану

Святий угодник Божий, священномученик Кипріане, скорий помічник і молитви про всіх, хто до тебе вдається! Прийми від нас, недостойних, це хвалення; випроси у Господа Бога в недугах зміцнення, в печалі втіху і всім вся корисна в житті нашому; вознеси до Господа твою молитву благодатну, нехай огородить нас від падіння гріхових, нехай навчить нас істинному покаянню, нехай урятує нас від полону диявольського і всілякої діяння духів нечистих і укрою. Буди нам міцний поборник на всі вороги видими і невидимі; подай нам терпіння в спокусах і в годину смерті нашої яви нам заступ від катувальників на повітряних митарствах; нехай ми будемо керувати тобою, досягнемо Єрусалиму Горня, і сподобаємося в Небесному Царстві з усіма святими славити і оспівувати пресвяте ім’я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Молитва священномученику Кіпріану та мучениці Юстині

О, святі священномученику Кіпріану і мучениці Юстина! Прислухайтесь до смиренної молитви нашої. Коли ж тимчасове життя ваше мученицько за Христа померли, але духом від нас не відступаєте, по заповідях Господніх ходити нас навчаюче і хрест свій терпляче нести нам за допомогою. Ось, сміливість до Христа Бога і Пречестей Його Матері здобули єсте. Тим же й нині будіть молитви і ходате за нас, недостойних (імена). Будіть нам заступниці міцності, і заступництвом вашим зберігаються неушкоджені від бісів, волхвів і від людей злих будемо, славлячи Святу Трійцю: Отця і Сина і Святого Духа, нині. Амінь.

Коли і як правильно читати молитву?

Отримати допомогу від святих Кіпріана та Устиньї у складні моменти життя можна, якщо не забувати про Бога не лише у горі, а й у радості. Звертатися до них можна у випадках накладання привороту, вчинення над людиною магічних ритуалів, для вигнання хвороб, що виникли внаслідок наведеної псування та в інших випадках, коли на людину чинився сторонній негативний вплив.

Замовити молебень можна в храмі або молитися вдома, але обов’язково перед іконою Кіпріана та Устіньї. Якщо захист і допомогу будуть отримані, потрібно не забути подякувати святим.

Exit mobile version