Молитва перед судом на щасливий результат

Ніхто не захищений від різких поворотів долі. Потрапити на лаву підсудних часом несподіваним способом може кожен. У такі важкі хвилини Господь не залишає своїх дітей, наставляючи на правдивий шлях. Отримати Божу відповідь на запитання: «Навіщо? Чому я? Як так сталося? Де оступився? допоможе велика сила православної молитви для виграшу справи у суді.

У долі православної людини виникають ситуації, які вимагають звернення до суду. Поділ майна, несправедливі дії влади, громадянські суперечки та багато інших проблем змушують людину звертатися до закону. Іноді суд виносить несправедливе рішення. Тому для вирішення судового позову на вашу користь читайте молитву перед судом на благополучний результат справи. Тільки Господь знає, має рацію людина чи ні, і тільки суд Господа праведний, а покарання боже веде до покаяння. Головне перед зверненням до Бога очистити совість, визнати помилки чесно перед собою. Тільки з добрими помислами можна розпочинати молитву, щоб виграти справу в суді.

Сильна молитва Господу перед судом

У руці Твого великого милосердя, Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова моє, поради і помисли моя, діяння моя і всієї душі і тіла моєї. ство моє, течія і смерть живота мого, день і година мого зітхання, моє преставлення і спокій, і воскресіння душі і тіла мого. Ти ж, преподобний і людинолюбний Боже, прийми в руці захисту Твого і спаси мене від будь-якого зла, вибачиш безліч гріхів моїх, очисти мою осквернену душу і тіло. живота мого, як і твоїй благодаттю зміцнюваний спасусь від ловлячих мене мереж ворожих, і Твоєю благостиною в почуття приведений і на шлях істинного покаяння наставлений, сподоблюся християнські смерті животі моєму – безстрашні, непокірні, незрозумілі, 10 10 10 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 5 5 5 5 5 5 5 зорі невимовні Твоєї слави і чутки преславдкого Твого благословеного голосу, і в Тебе, Бога мого, нехай отримаю життя і спасіння. Амінь.

Починати молитися треба, щойно конфлікт почав розгорятися. Якщо справа дійшла до засідання, то можна читати молитву під час суду. Можна молитися своїми словами або читати молитви з молитвослова. Головне — молитва має бути щирою, неодноразово повтореною, яка звучить в унісон із душею того, хто просить. Вона допоможе налаштуватися на потрібний лад, заспокоїть нерви, додасть сил, суддю зробить справедливим та уважним, а рішення – законним.

Несправедливість буде відновлена, якщо той, хто молиться, відкине гординю і марнославство, озирнеться на всі боки і запитає себе: чому так сталося в житті?

Звертатися можна до Пресвятої Богородиці, Миколи Чудотворця.

Молитва Пресвятої Богородиці, щоб виграти суд

Пресвята Богородиця захищає знедолених, не дасть в образу простої людини нахабним багатіям, які користуються своєю владою та простотою бідняка. Захиститись від несправедливості допоможе молитва Пресвятій Богородиці на вдалий результат суду.

Про хто не втішить Тебе, Діво Благодатна, хто не співає Твоє милосердя до роду людського. Тобі молимося, Тебе просимо, не залиши нас у злі гинуть, розчини любов’ю серця наші і до ворогів наших пішли стрілу Свою, нехай уражає серця наші миром до тих, хто нас гонить. Якщо світ нас ненавидить — Ти простягни любов Свою до нас, якщо світ нас жене — Ти прийми нас, підай нам Благодатну силу терпіння — без ремствування перенести випробування в цьому світі. О, Пані! Пом’якши серця злих людей, що повстають на нас, нехай не загинуть серця їх у злі, але благай, Благодатна, Сина Твого і Бога нашого, нехай помирить серця їхнім світом, диявол же — батько злості — нехай посоромиться! Ми ж, оспівуючи милосердя Твоє до нас, злих, непотрібних, заспіваємо Ти, о Чудова Пані Діво Благодатна, почуй нас у цей час, скорботні серця заможних, огороди нас з миром і любов’ю один до одного і до ворогів наших, викоріни від нас всяку злобу й ворожнечу, нехай заспіваймо Тобі та Сину Твоєму, Господу Ісусу Христу нашому: Алилуя! Алілуя! Алілуя!

Молитва про допомогу у судових справах святому Миколаю

Микола Чудотворець, угодник — як ласкаво називає його православний люд, допомагає зберегти честь та гідність, оберігає від судової помилки. Якось святий Миколай врятував життя людям, яких звинуватили несправедливо. Підтримає та направить у важкий період життя молитва Миколі чудотворцю про допомогу у суді.

О всесвятий Миколай, угодник пречудовий Господній, теплий наш заступник, і скрізь у скорботах швидкий помічник. Допоможи мені, грішному й похмурому, у цьому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи ми, окаянному, благай Господа Бога, всієї створіння Творця, визволити мене повітряних поневірянь і вічної муки, нехай завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа і твою милостиву предстальність, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь

Молитва святому Спиридону

Уникнути тяжких суперечок у суді при захисті майнових інтересів допоможе молитва святому Спиридону, щоб справа вирішилася на вашу користь.

Про преблаженні святині Спіридон! Благай благосердя Божого Людинолюбця, нехай не осудить нас за беззаконням нашим, але нехай зробить з нами з милості Своєї. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога нашого мирне і безтурботне життя, здоров’я душевне та тілесне. Звільни нас від усяких бід душевних і тілесних, від усіх стомлень і диявольських наклепів. Поминай нас у престолу Вседержителя і благай Господа, нехай подасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне життя, нехай дарує нам, кончини живота несоромні і мирні і блаженства вічного в майбутньому віці сподобить нас, нехай невпинно посилаємо славу і подяку Отцю і Святому Духу, нині і повсякчас і на віки віків.

Після вердикту, яким би він не був, церква рекомендує подякувати Богові та святим за допомогу, прийняти результат таким, як він є. Адже шляхи Господні несповідні, і кожна подія має позитивну виховну дію на людину. Недарма кажуть, що Бог посилає випробувань стільки, скільки може винести людей.

Молитви для винесення виправдувального вироку

У випадках, пов’язаних з кримінальною відповідальністю, необхідне повне особисте каяття у скоєному гріху перед собою і Господом, щоб благання було почуте. Якщо великий гріх взято душу людиною, а суді вирішується ступінь його покарання, потрібна сильна молитва від суду. Можна звернутися до святого, шанованого в сім’ї кількома поколіннями або святого Миколая Угодника, Анастасії Узорішительниці, Спиридона Триміфунтського. Микола Чудотворець шанований у народі, його ім’я злітає навіть з вуст атеїстів. Поводитися з проханням можуть родичі і сам підсудний. Зверніться своїми словами до святого або читайте молитву від суду, щоб винести виправдувальний вирок Миколі Чудотворцю. Також святий допомагає вийти з колотнечі, якщо людина потрапила на лаву підсудних за обмовою або її підставили, вона абсолютно невинна перед Богом і людьми.

Людині, яка постає перед обличчям Феміди і Господа, щоб виправдатися, потрібно, щоб потрібний свідок не приховав деталі. Свідчення часом повністю змінюють склад справи. Часто присутність потрібного свідка так необхідна у суді відновлення справедливості. Успіх — необхідна умова для пом’якшення вироку у спірних кримінальних справах. Чудотворна молитва на удачу в судовій справі обов’язково вирішить сприятливий результат.

Помилуй нас, Господи,

Господи помилуй нас грішних,

Помилуй всякого, бо відповідей правильних ми не знаємо,

Цю молитву як грішні ми, приносимо тобі:

Ти Бог наш є

І ми люди Твої,

Помилуй нас Господи.

Господи помилуй, Господи помилуй

(перехреститься 3 рази)

Господи, помилуй нас грішних

на тебе господи сподіваємось

не гнівайся на нас сильно

не згадай беззаконь наших,

пожалей нас господи в доброті своїй

визволь нас від ворогів наших;

Руку Твою, і Твоє ім’я закликаємо.

Господи помилуй, Господи помилуй

Господи помилуй нас грішних

В ім’я отця та сина та святого духа.

Нині і повсякчас і на віки віків.

Амінь

Свята Анастасія Узорішительниця допомагає засудженим. За життя вона дбала про в’язнів, лікувала їхні рани та підтримувала морально. З тих пір ув’язнені, які страждають м’якого вироку, звертаються з молитвою про допомогу в судових справах до неї, щоб полегшити свою долю. Молитися може сам засуджений та його родичі.

О багатостраждальна і премудра великомучениця Христова Анастасія! Ти душею на небі біля престолу Господнього чекаєш, на землі ж, даною тобі благодаттю, різна робиш зцілення: приглянь бо милостиво на майбутніх людей і молящихся перед мощами твоїми, просячи твоєї допомоги: простягни до Господа святі молитви твоя за нас, і випроси нам залишення гріхів наших, недужим зцілення, скорботним і бідуючим на швидку допомогу: благай Господа, нехай подасть усім нам християнську кончину і добру відповідь на Страшному Суді Своїм, нехай сподобимося і ми купно з тобою славити Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Молитва Миколі Чудотворцю про суд має велику силу для пом’якшення вердикту суддів. Добре, якщо звертається до святого мати того, кого судять. Ця молитва допомагає невинному вийти виправданим, а тому, хто розкаявся в злочині, отримати м’який вирок.

О, великий чудотворчий і угодничий Христов, святитель отче Миколай! Ти, швидкий помічник єси і благостинний заступник всім, хто кличе тебе, а тим більше сущим у смертних бідах. Такі чудеса милосердя ти чинив у дні життя твого. Коли ж, по смерті твоєї, постав Ти Престолу Божому, по цьому ніхто ж не може перелічити милостей твоїх, коли б і багато язиків мав. Ти зберігаєш плаваючі по водах; ти багато потопаючих спас ти.

Ти бережеш у дорозі, що їх застигає вітри, великий сніг, лютий мраз, величезний дощ. Ти дотримуєшся домів і маєтків від запалення зловмисних людей і цілковитого спалення. Ти захищаєш сущі в дорозі від нападу лиходіїв.

Ти допоможеш жебракам і убогим, рятуй їх від крайнього зневіри та гріхопадіння, злидні заради. Ти заступаєш невинні від наклепів і неправедного засудження. Ти врятував Ти від самої смерті трьох чоловіків, у в’язниці сидячих, яким визначено безпосідання мечем.

Так, тобі дарувалася від Бога велика благодать молитися за людей і рятувати ті, що існують у біді! Ще ж ти прославився ти твоєю допомогою людем між невірними агаряни. Чи мені тільки, злощасному й бідному, не допоможеш, якщо й сам я оцей жереб уготовах собі?

Заступи бо й мене від зневіри та відчаю, що зле стоять мене. О, великий угодник Миколо! Ти сам перетерпів ув’язнення в темниці за святу віру і, як ревний пастир Христов, сам пізнав, як тяжке позбавлення волі і у кайданах перебування.

Коли багатьом, хто молиться тобі у кайданах, ти допоміг Ти! Полегшити і мені, що сидить у в’язниці, це пригода. Даруй мені скоро бачити кінець мого темничного перебування і здобути свободу, — не заради продовження гріхів моїх, але заради виправлення мого життя!

Помолися старанно і про це, щоб позбутися ми вічні в’язниці, та твоєю допомогою рятуємося, прославляю Бога, дивного у святих Своїх, амінь.

Людині необхідно пам’ятати, що головний суд землі – божий. Якщо уникнути помилок і невдач у житті не вдалося, і людина опинилась на лаві підсудних, покладайтеся на милість Господа нашого Ісуса Христа, моліться в ім’я спасіння душі, покайтеся в гріхах, бог простить і люди пробачать.